Vores mellemste datter skal på fodbold efterskole efter sommeren!

Et fortrinligt ophold på fodboldefterskole er, hvad vores ældste datter skal bruge det næstkommende skole-år på! Vi er alle spændte, men jeg må dog bekende, at dét også kommer til at være svært…! Hun er 1. afkom, der ”forlader” os til fordel for noget andet, & vi skal af den årsag forlige os med at hun ik’ længere kommer til at være en del af vores dagligdagspraksis! Det har i fire år været hendes ønske at komme på fodbold efterskole, fordi hun er seriøs med sin fodbold! Hun har i sinde at kunne blive bedre ved at spille meget efterskole fodbold [http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold], fordi hun ligger inde med en drøm om at spille fodbold proffessionelt. Vi har derfor kun valgt hendes kommende efterskole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at tilbyde en betydelig mængde efterskole fodbold! & selvfølgelig var det en fodbold efterskole, som er anerkendt for netop træning i fodbold.

Tilbage da vi fastsatte os på en bestemt fodbold efterskole følte vi, at der var kollosalt lang tid til. Og nu er der grunden ikke talrige dage til, at hun for et lille år flytter… Så vi har jo haft lang tid til at vænne os til realiteten, men jeg syntes ikke desto mindre, at det kommer til at være ulykkeligt ik´ at ha hende hjemme hos mig! Men samtidig hermed er jeg jo super duper oppe og køre på hendes vegne, jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at hun får et eventyrligt år på fodbold efterskole… Jeg gik jo faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang jeg var på hendes alder, & jeg havde et morsomt ophold. Mit år på fodboldefterskole er ærlig talt et år, jeg temmelig tit mindes med fryd. Så jeg forsøger at huske hende på, at hun skal huske at nyde sit ophold, imens hun er der, fordi på nul komma fem, er efterskoleåret gået… Jeg husker med tydelighed, at jeg følte, at mit år gik utrolig hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold alvorligt, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil uden tvivl gavne hende senere, men på samme tid skal hun være bevidst om at pleje de venskaber, der opstår!