Virksomhedens juleshow bliver suppleret med nissepige kostumer, julemandskostumer +plus nissekostumer

De fleste medarbejdere er vilde med events og fester på mit arbejde. Medarbejderne har holdt sommerfest og tillige en fest inden påske, hvor Susse dukkede op som et påskeæg. Det var kanon. Men denne gang står den på nisse kostumer {dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36}, julemandskostumer & nissepige kostumer til virksomhedens afventende juleshow med raflegaver, historie om julens oprindelse og hjemmelavet gløgg. Det bliver så hyggeligt og vi glæder os allerede.

På arbejdet skal vi til at arrangere aften med julehygge for samtlige medarbejdere, og jeg er allerede vældigt henrykket over de nisse kostumer, julemandskostumer & nissepige kostumer jeg og de andre har købt. Kostumerne er pæne inkl overraskende syninger. Jeg ser frem til at se Andy og Kalle udklædt som julemand i de store julemandskostumer, og desuden bestiller vi 2 til 3 skuespillere iklædt nisse kostumer. Vi har også valgt 3 nissepige kostumer der er lidt lårkorte. Der skal også være lidt til herrerne. Her på arbejdspladsen har alle kolleger en frisindet humor, så jeg går ikke ud fra at et par søde nissepige kostumer bliver dårligt modtaget.

Undertegnede glæder mig til vores julearrangement i mit firma. Det er 1. omgang at virksomheden holder julefest, og derfor skal der ikk mangle nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer. Vi plejer at være afsted på et styk julefrokost, men i år afslutter vi alle sammen af iden juledagene med nisse kostumer, hygge, julemandskostumer, sang og musik og frække nissepige kostumer. Sjovt bliver det.