Vil du anskaffe dig den bedste træbeskyttelse til dit træhus, skal du høre hos en ekspert

Somme tider forekommer det, at husejere opsøger mig i butikken samt fortæller, at deres træværk er rådnet og har suget en stor mængde fugt ind. For det meste har kunderne ej været klar over, at deres facade ej har været optimalt dækket med træbeskyttelse, så de er på fortvivlelsens rand. I disse tilfælde tilbyder jeg altid et simpelt forslag: husk at behandle brædderne med ordentlig maling, så overlever træet i flere decennier. Det som udmunder i det bedste resultat forbliver naturligvis at beskytte træet fuldstændig fra begyndelsen, førend det overhovedet udsættes for jord eller vand. Dersom træet beskyttes førend det på nogen måde sømmes sammen, kan du nemlig garanteres, at træet er beskyttet overalt samt ikke blot dem, der skal vende ud mod naturen.

Fugt samt alger bliver faktisk træets hyppigste angribere. Regnen trækkes let ind i træværket samt får det til at udvide sig, og mikroorganismer vil få træet til at forvitre, dersom de ikke behandles. Til alt held laves der flere typer af træbeskyttelse til disse formål, samt det det er ikke nødsaget til at være det, som komplet udhuler din bankkonto. Flere blandt de optimale typer sælges billigt, samt søger man en smule som kunde, kan man uden besvær finde forhandlere, hvor denne maling sættes til salg. Anvendende denne maling, bør man derefter faktisk blot huske at beskytte træet grundigt, helst en masse lag, plus dermed er dit træværk behandlet fra yderligere angreb i mindst et årti.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>