Vi rykker hjem moverer fra lejebolig København s/lejebolig Ørestad

Jeg er jo gravid. Og graviditeten har startet tanker vedrørende den lejebolig Ørestad som snart er en smule bette til os og et barn. Altså den er sgu egentligt ikke lille med imponerende 92 kvadratmeter.Den nuværende lejebolig København S er blot bestående af et styk lille soverum plus en stor daglig stue der går ud i et med vores køkken. Så vi kan ikk’ etablere et babyværelse som har lukket dør.

Gravide mig og kæresten Hr. Laursen leder nu efter boliger til leje. Vi ser især på lejebolig Nordsjælland særligt lejebolig Hillerød. Her bor vores hjælpsomme forældre. Min kæreste & undertegnede leder nu efter boliger til leje. Vi ser især efter lejebolig Nordsjælland særligt lejebolig Hillerød, hvor alle forældrepar bor tæt på. Det bliver vældigt smart, såfremt de lige evnede at tage forbi og assistere med en barnevognstur med den lille. Derfor fylder boliger til leje de kommende aftener for at følge fremtidshåbet om at fraflytte vores lejebolig København S fremover bo i lejebolig Nordsjælland

Jeg og Hasse er ganske henrykte over den nye lejebolig Ørestad. Det er blot rummenes fordeling plus eventuelt dens beliggenhed for lejebolig København S som generer jeg og kæresten lidt. Kæresten og jeg foretrækker som udgangspunkt at leve i lejet bolig, og det er derfor endnu en gang boliger til leje jeg og kæresten overvejer ved områdets foretrukne boligside. Boliger til leje er jo så befriende nemme at gå til sammenlignet med at skulle ind på ejerboliger. Derfor kommer vores lejebolig København S til at blive skiftet til et styks lejebolig Nordsjælland med barneværelse.