Vi har i længere tid fantaseret om en espressomaskine!

Om ik længe er det min fødselsdag, og min familie vil gerne have en ønskeseddel, som de synes er funktionel under shoppingturen efter gaver! Dét synes jeg i grunden nogle gange kan være en lille smule hårdt. Det er ik hver gang, at jeg overhovedet har behov for noget. Og det er jo forfærdeligt, af den grund, at det absolut er et billede på, at visse folk lever i en tilværelse, hvor utallige lever i luksus, & mange ingenting ejer. De gange vi føler, at vi mangler noget, køber vi det uden tøven, det resulterer i, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når familie og venner ønsker at få en ønskeseddel. Men denne gang er jeg imidlertid kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft et godt øje til espressomaskiner (http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/). På en espresso maskine alle personer i privaten brygge kaffe, som smager uovertruffent. Og det er herligt at være i stand til at invitere sine venner på kaffe lavet på en espressomaskine. Så nu er tiden moden til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af mine venner. I virkelig lang tid har jeg indset, hvor efterspurgte espresso maskiner (http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/) er blevet. Både de unge og de gamle besidder nu en espresso maskine. Og den kultur har jeg taget til mig…

Men det er bestemt alene den mest morsomme del, der er overstået, jeg er slet ik bevidst om, hvilken espressomaskine, der er værd at bruge penge på! Jeg sætter min lid til, at I fantastiske med-bloggere har lyst til at hjælpe mig med at tage en bestemmelse. Jeg er af den mening at markedet for espressomaskiner er overdrevent stort. & jeg kan overhovedet ikke navigere rundt i dén jungle. Jeg har den holdning, at espresso maskiner udbydes til vanvittigt mange forskellige priser, og jeg aner ikke, jeg skal vælge efter økonomi eller brand? Så dét vil jeg virkelig gerne få hjælp til at begribe. Den helt store indsats efter den allermest købte espressomaskine er uden tvivl i gang! Jeg er blevet fantastisk opslugt af denne jagt, og gennemser flere gange reklamerne efter espressomaskiner. Nogle mennesker vil eventuelt udnævne mig som en anelse skør, men det er bare fordi, at jeg meget gerne vil pynte mit køkken med en espresso maskine!