Ved brug af omprogrammering i hjernens centre kan tinnitus forsvinde

Har du et familiemedlem eller en veninde, som er ramt af tinnitus {http://hearing.siemens.com/dk/da/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html}, ved du sikkert, at det ej er behageligt. Tinnitus er faktisk ved at være ret meget almindelig, og symptomerne er ikk’ for sjov.

Selvfølgelig kan man forsøge med høreapparater og sådan nogle midler. Men lyden kan være så høj, at den giver anledning til passivitet. For hvordan kan du være udadvendt og gå på arbejde hver dag, hvis det hele tiden føles som om et godstog kører igennem dine øregange? Det er muligt, at høreapparater ka’ lindre larmen noget. Men godt det ikk’ er mig, som lider af tinnitus.

Mange beskriver tinnitus ligesom migræne. Ifølge de, der har tinnitus, forekommer der ganske enkelt en lyd helt inde i øret, mens der på ingen måde kommer nogle lyde ud i nærheden. Ofte kan det være problematisk at forstå for de mennesker, der ikk’ selv har været igennem det – én som mig.

Forskere er blevet sikre på, at lidelsen er forårsaget gennem intensiv indbildningsevne! Den belastende tinnitus kan behandles – skønt at høre! Det viser sig, at hørecentret i hjernen tilsyneladende kan omprogrammeres, på en sådan måde, at hyletonen går helt væk. Det er ganske enkelt en genial behandlingsmetode, fordi den hvor underligt det end lyder helbreder personen for sin men irreelle hyletone inde i hjernens mange rum. En selvopfunden tone, som har oplevet al for megen hensyn & ikke virker særlig imaginær.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Jeg håber, at tinnitus springer mig over! Skulle det ske, at jeg engang bliver bange for, at jeg var blevet offer for tinnitus, vil jeg få idéen at digte det væk igen. Tinnitus forsvind – Forsvind og kom aldrig tilbage.

Mange beskriver, at tinnitus kan give migræne! For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Gå væk tinnitus – væk væk væk!!