Utallige holder af kloden & har således natursutten!

Ny fedtpresser i bedste kvalitet

Endda for fagfolk kan valget af udstyr og værktøj være en jungle. Søg rådgivning hos en kvalificeret leverandør, som kan give dig varer af fineste kvalitet. Så kan du fx opnå støtte til valg af en batteridreven eller hånd fedtpresser. Noget, der er værd at overveje ved den batteridrevne fedtpresser er, at den forenkler arbejdet betragteligt. Men i andre tilfælde er en håndbetjent fedtpresser bedst, så research på området, hvis du ikke er sikker.

Skal du bruge for en ny fedtpumpe?

Brug for fedtpumpe til fx at smøre enkeltdele på cyklen eller bilen? Jeg bruger selv en fedtpumpe til at sprøjte fedt ind nær pedalen uden at jeg behøver skille den . Sådan gør jeg tit så jeg holder pedalerne i form i regn og rusk. På arbejdet anvender jeg også en fedtpumpe til at smøre traktorerne.

Anskaf den rette oliepumpe

Hvis du skal vælge oliepumpe, kan du både overveje håndstyrede og eldrevne og pumper, der passer med forskellige størrelser tromler. Hvis du er i tvivl, så tag kontakt til en kompetent forhandler og få rådgivning, så du køber dig den rette pumpe.

Anskaf en dieselslange i fin kvalitet

Langt de fleste forhandlere sælger slangeruller, og de kan bruges til flynde væsker som fedtstoffer, vand, diesel mm. En dieselslange kan bruges af tankstationer, værksteder, garager mfl.