Utætte teglsten vil ødelægge hverdagen

Konen plus jeg selv gik nogle år tilbage igennem et stort problem med vores hustag. Vi opdagede, at taget var utæt, da min familie og jeg selv havde levet i parcelhuset i 4 til seks år. På trods af dette var det et flot parcelhus som havde en luftig græsplæne samt pæne teglsten. Hustruen samt jeg selv havde ikke tænkt på teglstenene i de år, vi boede der, samt dette kom til at give uheldige vanskeligheder. De forrige ejere havde tilmed glemt at give hustaget den rigtige behandling, og af den grund forvitrede vores teglsten. Det viste sig uheldigvis, at vandet dryppede igennem taget, følgende adskillige dage indeholdende tung nedbør. Snavs oven på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som utrænede mennesker kan opdage, var der alligevel hverken noget om.

Min familie og jeg selv søgte fluks hjælp hos en professionel, som kiggede vores teglsten igennem efter alle kunstens regler. At vi måtte skille os af med vores teglsten, pga. at de eksisterende tagsten faktisk næppe havde tilstrækkelig holdbarhed på nuværende tidspunkt, blev vi informeret om.

Hvorvidt min familie plus jeg selv burde købe et andet udseende til hustaget, funderede familien og jeg i noget tid på, & valgte et smukt ståltag. Vi fik rådgivning hos en masse professionelle eksperter samt fandt til slut et sted, hvor vi alle var i stand til at godkende ståltagets standard plus pris. Familien & jeg besidder nu et funktionsdygtigt ståltag, der vil holde kulde og regn ude i en masse årtier, af den grund, at vores tag blev fikset plus vores teglsten var ombyttet med ståltag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>