Tyroler kostume – min veninde og jeg valgte tyrolertøj til en vordende fest

Jeg glæder mig mere og mere til min fortstående tyrolerferie. Arbejdsopgaverne har fyldt lidt for meget de seneste uger, så det skal nok blive temmelig sjovt med en gedign fest med tyrolertøj i form af et billigt tyroler kostume. Når festen er vel slut opnår os en lille ferie.

Om tretten dage drager min veninde og jeg af sted til tyrolerfest med masser af fest, øl, god stemning og sang. Og i forbindelse med det har vi været afsted for at købe tyrolertøj. Det var venindens ide at skaffe tyroler kostume til festivitasset. Undertegnede havde sikkert ikke kommet på mere end måske at sætte hår eller sådan noget. Men Karen vidste hvor man kan shoppe tyroler kostumer, som godt kan gå for at være rigtigt tyrolertøj.

Jeg er totalt glad for vores fine tyrolertøj. Undertegnedes tyroler kostume er den sødeste hvide, røde og blå strutkjole med kombination af et volumeniøst skørt og tætsiddende top. Super klædelig. Mit tyroler kostume leder tankerne over på en lækker tanke over en kjole Snehvide eller tilsvarende kunne tage på. Prinsessekjolen har jeg dog ikke førhen knyttet med tyrolertøj. Så fin og desuden lidt folkedragt-agtig.