Til sammenskudsgilde med masker, sminke, kostumer og parykker

Jeg kan lige så godt gøre det klart straks. Jeg æælsker at gå amok med sminke , dramashop.dk/category/sminke-grimas-115, , parykker, sjove kostumer , dramashop.dk/kostume, og masker , dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73, .

Undertegnede kender nogle tøser som er helt enige og som ofte frembringer deres kostumer og bruger penge på vilde masker for derefter at opfriske hjemme med glimmer og fjer. Især 1 sød veninde er ganske begejstret for hvad som helst der gælder masker, kostumer, parykker og sminke og hende og jeg har sammen været afsted til udsalg af kostumer og parykker, når det ny teater tømmer lageret. Venindens nyeste køb af masker købte hun endvidere ved et udsalg, og maskerne pryder nu hendes stuevæg.

Undertegnede vurderer at masker, parykker, sminke og kostumerer skide festligt. Det sætter nemlig et virkelig sjovt snert. F. eksempel her til nytår, hvor Lennarth og Berit, der næsten altid ankommer i og top og chinos når en i vennegruppen skal holde stor rund fødselsdagsparty, aldeldes tog røven på os og troppede op i tyl og jakkesæt inkl customizede masker og sminke (for begges vedkommende! – iih han rundede det af med de fineste smokey eyes). Så fedt. Jeg og min veninde dukkede op i skønne rokoko kostumer og høje matchende parykker. Et styk skide sjov nytårsaften.

Min husbond er desværre ik helt så lykkelig for kostumer, parykker, sminke og masker. Claus ironisk nok født tre dage nden fastelavnssøndag, så selvfølgelig er undertegnede allerede i gang med at arrangere, metoder til at tale ham den gode mand til at jeg og ham skal invitere til et fødselsdagsfest med fastelavnstema, så de gæster som vil har mulighed for at dulle op med masker, sminke, parykker og kostumer.