Stilbevidste har gudsketakoglov fundet et styks carport jeg og husbonden kan forene mig med: Træcarporte/carporte i træ

Herren og jeg er som I ved rykket i murermestervilla, og med det synes praktiske jeg at det ville være en god ting, at jeg og gemalen skal forkæle bilen og cyklerne et styk fornuftig garage. Valget er faldet på ét af utallige fejende flotte træcarporte - shpavilloner.dk/andet/traecarporte, man kan få. er vi heldigvis overensstemmende. Langtids-overvejende jeg har faktisk studeret forskellige carporte f et par måneder og jeg kunne i starten først finde nogle helt enkelt meget tudegrimme udvalg, der ikk passer til villaen. Gudskelog så opdagede jeg dét at jeg og gemalen har muligheden for at købe carporte i træ, og de træcarporte er bare såå pæne. Jeg vurderer ganske enkelt at de ser ypperlige ud.

Næste punkt er at jeg og manden kun må komme frem til enighed om nuance og størrelse, for træcarporte opstår i en hel del slags typer. Min gemal vil nok foretrække en af de neutrale træcarporte, i mens undertegnede overvejer træcarporte i sprælske kulører, som kan matche eller være i kontrast til vores nye parcelhus.

Vi har planer om at skulle kigge på varporte i træ fordi praktiske jeg oplever, ar det er irriterende at mangle et et område, hvor jeg kan placere Kildemosen, i perioder hvor vejret er minusgrader . Samtidig vil Per godt kunne bruge at få en af sådan nogle cool carporte i træ der giver beskyttelse af motorkøretøjet naturligvis, men tillige til opbevaring af værktøj, tilbehør til bilen og maling og andet i den dur.