Splinternye væg til væg tæpper i boligen

Et omfattende renoveringsprojekt i vores hjem er vi, mig og min kæreste, ved at lave, på grund af at stuen foruden soveværelset nemlig skal laves om. Fx vil vi bruge penge på nogle nye gardiner, på grund af at de liftgardiner, vi har nu, er virkelig opslidte. Vi har dog et problem. Vi, jeg og min fyr, kan ikke finde ud af, hvorvidt vi skal bruge penge på væg til væg tæpper eller gulv såvel som tæpper. Formodentlig kommer de splinternye liftgardiner til at være i nogle lyse farver, således at rummet ej virker mørkt, på trods af at gardinerne er nede. Helt nye liftgardiner kan jeg ikke vente med at købe. Gulv & tæpper kunne jeg godt tænke mig, grundet at jeg mener, at det er flottest, men min kæreste kunne godt tænke sig væg til væg tæpper, fordi det ser hyggeligt ud. Han mener yderligere, at børnene ej ligeså nemt slår sig, når de fjoller rundt, såfremt vi anskaffer tæpper fra væg til væg. Dog mener jeg stadig, at vi burde erhverve gulv og tæpper, da det da overhovedet ikke er meningen, at ungerne skal lege så voldsomt. Min fyr og jeg er i det mindste enige om valget af liftgardiner. Det er mit håb, at vi også inden for den nærmeste fremtid kommer til at blive enige om vores tæppe-problem. Vi har jo tillige virkelig mange andre ting end tæpper at klare.