Speedbådscertifikat – partneren får et kørekort til speedbåd/speedbådskort når han fylder år

Osvald har inden længe fødselsdag, og jeg planlægger at overraske ham med et stk kørekort til speedbåd {www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad}. Den slags speedbådscertifikat {www.dksp.dk/speedbaadscertifikat} har han talt om i adskillige måneder, så det er muligt at han kan komme ud at cruise sammen med kammeraterne – ligesom jeg selv kan deltage i løjerne. Jeg tænker at hans speedbådscertifikat kan føre til afslappende picnicture til eksempelvis Trekroner eller aftenhygge i Snekkersten Havn.

At sejle ud holder jeg meget af. Stemningen er fantastisk, og jeg holder ret af, at der ikk’ er det store at lave under en sejllads udover at styre båden. Intet mobilsignal. Meget sundt. Så vi skal bare tage st styks speedbådskort {www.dksp.dk/speedbaadskort} med et kørekort til speedbåd før ham og jeg kan tage ud på ture på vandet. Og samtidig kan han tage afsted på med gutterne og då anvendt hans speedbådscertifikat, imens moi kan blive hjemme og slappe af. Haha.

Selvfølgelig er det k’ et specifikt speedbådscertifikat han får foræret. Det er naturligvis blot et indledende gavekort til et speedbådskort jeg mener – min kæreste skal selvfølgelig personligt komme på træningsbænken for at få det her kørekort til speedbåd men det er den søde kæreste her der betaler, så manden kommer i sving.