Som ejer af min egen virksomhed tjener jeg til dagen og vejen ved at udføre perfekt glatførebekæmpelse!

Mit absolut mest betydningsfulde ønske er blevet realiseret. Jeg har grundlagt min egen forretning. Det er et stort ønske, som jeg har haft i, hvad der føles som 200 år. Men jeg mærkede, at nu var et udmærket tidspunkt. Tiden var moden til, at nu skulle det være. Det passede fantastisk fint med, at konens og mine rollinger er begyndt i 5. Klasse, så de ik’ behøver akkurat lige så meget hjælp som da de var nyfødte. Min lille hausfrau var også af den mening, at såfremt jeg ønskede at virkeliggøre min drøm, måtte det være nu, før at vi begge blev gamle og trætte! Min virksomhed offererer snerydning København som det vigtigste produkt, samt saltning af veje og overall glatførebekæmpelse. Jeg har i adskillige år tjent mine penge på glatførebekæmpelse, hovedsagligt snerydning København samt saltning af veje. Men jeg var på udkig efter nye græsgange, og har altid overvejet at blive chef. & jeg afgjorde med mig selv at forblive indenfor samme branche-område…

Dét at være iværksætter er fuldstændig ukendt territorium for mig. & her er det, at I træder ind i billedet! Jeg håber, at I kan give nogle fortrinlige tricks om dette uoverskuelige felt. Jeg har flygtigt overvejet at begynde på et aftenskolekursus for at opbygge viden om dette felt. Men jeg må desværre indrømme, at jeg ik synes, at dagen er lang nok til det. Så jeg tænker, at jeg i weekenderne selv kan begribe det mest essentielle. Jeg har ovenud mange gange set, hvordan internetsiden her er et fortrinligt sted at dele erfaringer. Jeg deler med glæde ud af min erfaring med korrekt glatførebekæmpelse, samt saltning af veje & min erfaring med for det meste snerydning København. Men evt. er dét ej sådan en erfaring, som de fleste har behov for! I mellemtiden håber jeg på, at I ønsker at være mig behjælpelig. I forvejen synes jeg, at der er fantastisk mange ting at se til, i sammenhæng med etableringen af min lille gesjæft. Jeg har aldrig nogensinde haft så travlt før som jeg har nu.