Skæmt og oroginalitet ved brug af Grimas ansigtsmaling

Poderne i familien, der begge er i fritidshjem har fået et flip med sådan noget ansigtsmaling [http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/]. Jeg forventede egentligt at ansigtsmaling mere hittede for noget børnehavebørn, og poderne testede det også begge til fastelavnsfester på den røde plads. Men i øjeblikket er Grimas ansigtsmaling bare blevet et kæmpe hit hos dem begge.

Ellen og Frederik i den grad taget med hjem. Så hvis Ole ikk kigger efter, så er de kreative med ansigtsmaling flere gange om ugen. Meget fyldt med fantasi, men ind imellem også meget upraktisk. Vores store tøs har godt styr på det, medens den lille glemmer at han har hovedet fuld af maling og får det på tøj og møbler ofte.

For at vores unger får mulighed for at nørde videre hjemme har jeg og manden givet børnene det der ansigtsmaling Grimas. Og så i søndags, hvor forældrene sov lidt længe, stod poderne op på listefødder, fik deres cornflakes og startede med at lege med det nye ansigtsmaling. De er blevet så dygtige til at lægge det efterhånden. Så ungerne vantrede da lige ind omkring spilforretningen i fuld ansigtsmaling. Pjattede poder. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.