Pjattet med karnevalskostumer. Begejstring for tanken om karneval i aalborg og karnevalskostume

Festglade mig vil virkelig gerne til karneval i Aalborg med karnevalskostume på og det hele. Moi er en frøken som elsker karnevalskostumer og gang i gader og stræder. Og moi fik forleden anbefalet, at karneval i Aalborg bliver en mega byfest og vidst nok temmelig omsværmet. Mon I har været til karneval i Aalborg klædt i karnevalskostumer og fjer? Jeg håber I kan anbefale det?

Karneval i Aalborg – Jeg ser det for mig. Tøserne og mig i smukke karnevalskostumer og derefter udelukkende more os og danse noget samba. Jeg & veninderne har mødt en pige, der skal danse samba til karneval i Aalborg i et fint karnevalskostume. Det vil være super at komme og se, hvor habil kvinden er efter al hendes træning. Det må være en oplevelse.

De seneste to-tre år har festlige mig deltaget i Københavns karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er mere stort. Og ind imellem har det virket temmelig monotont i hovedstaden, hvor ingen havde karnevalskostume på. Så jeg har overtalt Linette og Maria til at drøne af sted til karneval i Aalborg iklædt masser af glimmer, karnevalskostume og fjer. Jeg glæder mig allerede nu.