På vores sommerferie vil jeg alene iklæde mig maxi kjoler…!

I vinterferien skal min ægtefælle & jeg af sted på ferie… Det er meget herligt at få lov til at opleve en endnu ukendt by… Vi elsker at opleve nye ting på egen krop, og besøge lande, vi ik har besøgt før. Så går vi på nationalmuseer, og spiser på restaurant… Vi tager dagene, som de kommer. Det allervigtigste for os er, at vi ej skal fare rundt som en skoldet skid, det gør man så meget i hverdagens trummerum! De gange vi har fri fra arbejde, kan vi derfor li’, at alting går i et meget langsommere tempo. Vi kan begge li’ at gøre kulturelle ting, men jeg må indrømme, at jeg beder til gud om, at der er tid til at shoppe også. Jeg har i umindelige tider fantaseret om maxi kjoler , pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, , leggins med print Danmark , pk-fashion.dk/15-leggings, , samt et veloursaet , pk-fashion.dk/16-jumpsuit, . Jeg føler, at maxi kjoler er enormt fine, når man skal på strandtur, leggins med print Danmark vil jeg bruge hver dag på arbejde, og et veloursaet vil jeg have på, når jeg går min tur med hvalpen.

Som så mange andre kærester kan min søde mand ikke fordrage at shoppe. Han mener, at det er skørt… Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg lover ham, at det ik’ tager fantastisk mange timer! Men det bliver heller ik tilfældet, af den grund, at jeg ved jo enormt præcist, hvad jeg skal ha’: maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Så det burde ik tage en hel dag, men jeg ved naturligvis også godt, at det tager tid at prøve tøj i prøverummet… & jeg ved uden tvivl, at jeg bliver tvunget til at iklæde mig de der leggins med print Danmark, af den grund, at det er virkelig svært at bedømme, hvordan leggings passer, hvis man ikke har prøvet dem på. De der maxi kjoler er nok ik nødvendige prøve i tøjbutikken, det samme er tilfældet for de der veloursaet! Med disse er det nemmere at gøre sig en forestilling om, hvordan de passer ens krop. Jeg ved i hvert fald min fyr ville være begejstret for, hvis jeg ik’ skal bruge enormt mange timer i prøve-rummet…