Overvejer at komme til rigeligt med ultralydsscanninger hos gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn , xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – eventuelt gynækolog Niels Lund , xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk,

Jeg er med rogn i ovnen men det har været et uroligt forløb, og derfor har jeg planer om at gå hos en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Efter jeg og min mand stoppede med spiralen varede det mere end et år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. På det tidspunkt søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund som har gynækolog klinik i nabolaget, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev gravid og det udslettede alle vores urolige tanker om sædkvalitet og ægløsninger. Så fik jeg blødninger og smerter. Jeg blev visiteret fra min læge til en gynækolog klinik Fyn, men lægerne kunne ikke stille noget op. 20 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte ikke at lade os slå helt ud, men det var en tid, præget af fortvivlelse og sørgmodighed som følge af vores tabte lille barn, som Torben og jeg havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Her ti måneder efter er vi så med barn igen. Vores praktiserende læge mener, at der skal holdes særligt tjek på mig, så den praktiserende læge henviser os hen til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også researchet lidt telefonbogen hvor vi igen har fundet blandt andet speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at komme hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og få yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, så jeg kan blive tryg under svangerskabet, og speciallægerne kan hjælpe, skulle der sker komplikationer endnu en gang. vi tror at den yderligere beroligelse af sig selv er positivt for den lille .