Overvej Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Vil du gerne begynde på en Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn?

Uanset hvilke studiedrømme, man tænker over, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at komme ind.

Måske har du i lang tid haft styr på, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du håber på at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går derimod efter et sprogligt studie på uni.

Ved du endnu ikke, hvad du forestiller dig at arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikke, da jeg først startede. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver adgang til mere tid til at finde din vej. Det finder du ud af.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Opfyld dine drømme

Bliver du færdig med 10. klasse til juni, og kunne du tænke dig at studere videre på en uddannelse med vildt mange muligheder at vælge imellem? Såfremt du studerer din HF i Odense hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du selv designe den til præcis den retning, som du vil optages på! Det gjorde jeg.

Ved siden af en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på a, b og c, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus tillige linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig HF, Politilinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede så de bedst kan klæde dig på til drømmestudiet.

Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn har adgangskrav

Vil du at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en masse adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til sommer, skal dine lærere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en Hf. For nogle er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det var jeg nødt til slet ikke så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Livet på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense er besværdet værd