nye skills – Ny lærdom når det handler om understrygning, hulmursisolering og overstrygning

Før end at manden og jeg købte villa kendte jeg ikke til hulmursisolering - http://tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn/ – , overstrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn/ – og understrygning - http://tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland/ – . Her 1,5 år senere er der indsamlet gode erfaringer på grund af husombygningen. Understrygning på tegltaget risikerer at falde ned og dermed bliver der utætheder i taget. Det gælder vidst også for overstrygning, for jeg har forstået, at overstrygning og understrygning er lidt same same. De har samme funktion.

Tag du bare fat i mig, hvis du skal høre ting overstrygning, understrygning og hulmursisolering. Jeg har lært rigtig meget mens vi har været igang med ombygningen. Så har du spørgsmål angående understrygning, hulmursisolering og overstrygning?

Hulmursisolering har ikk været så stort at udføre, som vi forventede. Til at starte med skulle manden og jeg vælge mellem hulmursisolering med rockwool og hulmursisolering med papiruld. Da vi havde det på plads var det egentligt meget nemt og ukompliceret. Hulmursisolering kan faktisk fikses ved at den fagkyndige indblæser produktet igennem bitte små huller. Hulmursisolering kræver ikke nedrivning af vægge.