Nu er mig og mine veninders hawaii kostumer på plads

Jeg elsker at klæde mig ud. Jeg har det som om, at jeg får det sjovere, når jeg hopper i et kostume og er den gode eller onde fe, pirat eller zoombie. Jeg har vidst arvet det fra mine forældre. Min mor arbejder som pædagog og har ganske tit et sjovere kostume end børnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far fungerer som alles julemand med tyk mave, skæg og det hele.

Dengang jeg var lille var jeg selvfølgelig klædt ud til fastelavn og engang jeg var 7 år, gik jeg med bare tæer og min prinsessekjole hele til kjolen gik i stykker. I dag finder jeg hver en mulighed og tager kostumer (dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39) på til halloweenfester, tyrolerfest, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle arvinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere temafester.

Når det skal være hurtigt og nemt leder vi online og investerer i fulde kostumer, og det kan overraskende nok koste mindre end at få tøj i HogM. Andre gange køber jeg kun en paryk eller accessory (argh staveplade) og søger derefter resten i mine egne ting eller i genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med min lillesøsters spraglede tørklæde, en hvid gammel skjorte fra genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra min kærestes barskab, min mors støvler – og så en pirathat fra en kostume butik.

Den næste fest er med Mad Men 50ér tema. Mit kostume er nogenlunde færdigt med pumps og fin kjole. Jeg mangler bare en 1950’er paryk, for mit hår er ikke ret 1950-er agtigt.