Mon mine læsere kan råde mig til et særligt højskoleophold? Fortrinsvis noget med højskole musik, højskole journalist og højskole kunst – men ikke så gerne højskole sport?

Jeg afslutter gymnasiet her hen på sommeren & vil derefter rigtig gerne på højskoleophold [http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse/] på en rigtig god højskole [http://www.odderhojskole.dk/forside/]. journalist og også højskole kunst er noget jeg interesserer mig for, og moi vurderer hvorvidt det bliver en af de retninger udnertegnede må overveje, på den tid, hvor jeg må beslutte mig for, mit forestående studie. Og så har musiker-jeg spillet musik altid – også højskole musik der er velegnet til fællessang & samspil. Min veninde Yasmin skal på et styks specifik højskole musik-linje, men det er sådan at jeg helst vil på et højskoleopholdmed en stor mængde fag og retninger du kan gå på. Har I hørt om en sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I selvfølgelig også vil anbefale?

Min storebror kan jeg desværre ikkeik’ rigtigt få råd af, selvom broder min i de sidste måneder var afsted på højskole. Sport er Mads’ et og alt, så det var klart nok et styks højskole sport-linje drengen gik efter, da han skulle vælge højskole. Journalist bliver han forhåbentligt ikk, så dårligt som han staver ha ha. Min bror er ganske enkelt ik’ til højskole journalistik, højskole musik eller højskole kunst.

Noget helt andet erniveauet på sådan en højskole. Journalistik er nok meget påvirket, når det kommer til hvorvidt gennemsnitsalderen er 18 ligesom undertegnede eller måske i stedet er færdiguddannede og bare søger lidt adspredelse fra arbejdslivet. Pyyh jeg går nu ud fra at det ikke er mistede kræfter på en højskole. Kunst er jeg glad for. Hvorvidt det bare bliver en forelæsning eller om jeg kommer til at blive udfordret og selv kan teste egne evner af med højskole kunst .

Nu googler undertegnede i hvert fald efter en masse om højskole journalist [http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/journalistik/], højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare hihi. Endvidere kommer søgeordet højskole musik også lige med så jeg kan overveje, hvorvidt det er muligt at score et styks højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med fælles sang og samspil og en slags højskole musik. Det ville være så dejligt.

Søger jeg på højskole kunst og højskole journalist kommer der to-tre nysgerrighedssækkende højskoler tæt på Tilst, uden at det har plads lige i nægheden af min fødeby. ganske vist er jeg til højskole kunst og højskole musik og nærvær med andre mennesker, men forældre må altså holde sig væk og maks nøjes med at komme når der er koncertaftener og udstillinger og beundre ungens højskole musik og min højskole kunst Det er helt seriøst sket før at de går forbi uinviterede på gymnasiet.