Mit hjertebarn; min biks skal være forhandler af en mild glidecreme, som er ovenud moderne.

Min historie forklarer min dybeste barnedrøm! Jeg føler ikke selv, at min historie berører private og intime emner, men en hel del vil evt. synes det modsatte. Landet ligger sådan, at jeg leger med tanken om at åbne en biks med diverse sexremedier. Min butik skal sælge dildoer [http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html], glidecreme [http://www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html] og en helt bestemt slags penisring [http://www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html]. Jeg har længe klarlagt sexlegetøjsbranchen, og det ser ud til, at der er en åbning, som jeg kan udfylde. Der er ingen tvivl om, at der findes en million gesjæfter, som fører de samme produkter, som jeg vil; dildoer, glidecreme & en bestemt slags penisring. Men virkeligheden er, at størstedelen af de her butikker lægger placeret i de allerstørste byer. Bor man langt væk fra de store landsbyer er der dermed alene den mulighed tilbage at købe sine varer i en af de meget dyre net-shops, som er sælgere af varer som eksempelvis dildoer & glidecreme. Udenfor de forholdsvis store byer er markedet for dildoer og glidecreme af den grund ik umuligt at træde ind på. & det er dén niche, jeg vil udnytte. En niche, som også min erhvervs rådgiver er 100 procent sikker på eksisterer!

Jeg tænker, at der er noget formidabelt over en ægte fysisk butik, & jeg håber stærkt på, at der er mennesker, som deler min holdning. For der er absolut nedfældet meget om, at internet handlen boomer i disse stunder, & at kurven kun er på vej opad. Men jeg er 100 % sikker på, at såfremt jeg kan skabe nogle eventyrlige små bikse, hvor der er dejligt at være, kan jeg tillokke & bibeholde mine kunder. Jeg har en forstilling om, at eks. et kærestepar skal komme på besøg i min butik, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Deres besøg skal på den måde være en fælles kæresteoplevelse. En fantastisk oplevelse man får sammen som partnere. Besøget skal på den vis være med til at spice samværet op! Hvilket jeg er overbevist om, er noget, utallige par efterspørger!