Min storebror har fået arbejde med gummilister, stropper, gas cylinder og lister

Storebroderen starter på en arbejdsplads, hvor de afsætter gas cylinder (http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/), lister (http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster/), stropper (http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper/) & gummilister. skønner, så ved jeg ikk en fis om gas cylinder, stropper, lister & gummilister. Og dog … gummilister sammenkæder med at sådan nogle lister på f.eks. badeværelset. I mens stropper eksempelvis ka’ hænge i 9A, som passagererne kan støtte os til, eller bag i min frakke, så den kan hænges op.

Gummilister, lister, gas cylinder og stropper som erhvervsgren er meget nyt for søsteren her. Vi taler ganske ofte jobrelateret, mig & min bror, så jeg ser frem til, hvilke ting Christoffer senere vil ævle om gummilister, stropper, lister og gas cylinder.

En gas cylinder kan både anvendes til kontorstole, drivhuse og køkkenlåger, meddeler storebror. Lillesøster her forstår nok ikk hvordan sådan en gas cylinder kan anvendes pånær at funktionere som en fjeder. Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til presenninger, lastbiler og trailere.