Min kvinde savner en juniordyne til hendes datter – hjælp modtages med kyshånd!

Min bedste ven er gravid for allerførste gang. Hun er ik’ så langt henne, & glæder sig enormt. Vores ven bavler ikke om noget som helst andet, & veninderne forsøger at vænne sig til, at slyngveninden nu ej længere bare er veninde, men samtidig fremtidig mama. Omgangskredsen planlægger vores slyngvenindes baby shower, som i gamle dage var en amerikansk tradition, men som nu tilmed er arriveret til det danske land. Det er ikke den første sædvane, som Skandinavien har fået fra det store U.S., & således taler man hyppigt om en igangværende udveksling af kulturelementer.

Til et baby shower får den vordende mor belønninger, der er rettet mod den kommende hverdag som forælder, såsom eksempelvis babytøj, en juniordyne, og en ammepude. Omgangskredsen er tovholder på planlægningen af baby showeret, & må derfor invitere bedstevenner samt hele den pukkelryggede familie. Vi som veninder har også ansvarligheden, for at vi unddrager os, at hun får babytøj, juniordyne og ammepude fra hver eneste af de indbudte, som er med til baby showeret…

Det er henblikket, at vi alle skal have en fantastisk aften sammen, sådan vi sammen kan pladre omkring dén eventyrlige episode, som kommer imod os alle sammen om ej særlig forfærdelig langt ude i horisonten. At være forælder er en stor episode, og som perleveinde glæder jeg mig overordentlig heftigt på venindens vegne. Vi kender ingenting til babytøj, en juniordyne eller hvad en ammepude skal gøre! Så dét bliver fascinerende at stå på tilskuerpladserne & være vidne til det største øjeblik i venindens livsforløb. I og med, at der er ingen vaklen om, at det at være mor og far er det mest livsbekræftende her på jorden. Og perleveninderne er allerede vidende om, hvad vi tænker at forære vores slyngveninde i gave: vi ønsker at investere i det pæneste babytøj, som den kommende mor kan iklæde sit søde afkom. & så ønsker vi at la’ de øvrige folk om at investere i de knap så interessante pakker, som eksempelvis en juniordyne og en ammepude.