Med et vikarbureau vil du aldrig være bekymret for fejl-rekruttering igen

Regnskab, ansættelser, reklame osv. – når man er i besiddelse af et selskab, vil det blive svært at få det hele til at gå godt. Det vil faktisk føles forbavsende, hvor mange personer, her er brug for for at sørge for, at din virksomhed ansætter de hundrede procent rigtige folk. Et hyringsforløb er ret betydningfuldt, nøjagtig af den grund, at en upassende medarbejder koster flere udgifter samt meget tid. For få sæsoner siden erfarede jeg faktisk samme problemstilling med mit firma, indtil vi kom i tanke om en helt smart mulighed: et vikarbureau - http://www.temp-team.dk/ – .

Det forekommer nemlig meget logisk at overgive rekruttering - http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx – til nogle, som kan siges at være erfarne på området, samt et vikarbureau skal nok snildt kaldes eksperter, når nu rekruttering bliver alt, bureauet laver. Et vikarbureau vil uden vanskeligheder finde en god kandidat til din virksomhed, så du undgår at gennemlæse mange 1000 ansøgninger. Det varede udelukkende syv dage, så havde mit vikarbureau anskaffet nogle kvalificerede medarbejdere til mit firma – de arbejder her faktisk stadig den dag i dag. Når man styrer et mindre firma, er her altså ej hver gang penge til at bruge en medarbejder til ansættelser, dog det kan eventuelt forekomme bizart, at jeg lader et fremmed firma ordne min rekruttering. At jeg har anvendt et vikarfirma til al min rekruttering lige siden, er ej hemmeligt.