Masser af forskellige trampoliner

Jeg har for nylig købt en havetrampolin » www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html,, som var en gave til min datter, da hun havde fødselsdag. Min datter går til springgymnastik og har i lang tid godt kunnet tænke sig en stor havetrampolin, og eftersom at hun så gerne ville have den, spenderede jeg penge på den til hende som gave. Jeg gør stort set alt for at gøre min datter glad!

Flere varierende størrelser på trampoliner » www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, kunne man få, og jeg købte den største havetrampolin, der var, så min datter har plads til at øve spring på den. En havetrampolin som denne koster virkelig meget, men jeg har sparet op til hendes gave i lang tid, så jeg havde glædeligvis råd til at købe den. Dog kostede det ekstra at kunne få en havetrampolin med et net rundt om, men det gjorde jeg da gerne, så min datter ej vil skvatte af og komme til skade. Jeg synes, at trampoliner, som ej indehaver sikkerhedsnet, er uansvarligt at spendere penge på til børn, især yngre børn. Særdeles henrykt for sin nye havetrampolin er min datter. Hun hopper foruden øver sine spring på trampolinen alle dage. Desuden har hun haft besøg af utallige veninder, der har hoppet på trampolinen, og de har det utrolig skægt sammen, når de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været og stadig er det hele værd, og jeg vil gerne anbefale en havetrampolin til andre forældre, hvis børn ønsker sig en trampolin.