Juuhuuu – jeg arrangerer kostume party

Jeg elsker at klæde mig ud. Det er lige som om, at jeg har endnu mere selvtillid, når jeg springer i et kostume og kan være den onde eller gode fe, pirat eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor har arbejde som pædagog og har ganske tit et federe kostume end børnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far fungerer som familiens julemand med tyk mave og det hele.

Når det skal være hurtigt og nemt leder vi online og investerer i komplette kostumer, og det kan overraskende nok koste mindre end at få tøj i HogM. Ofte bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (åååh staveplade) og opstøver ellers resten i mine egne ting eller hos genbrug. Jeg var engang udklædt som pirat med min lillesøsters spraglede tørklæde, en slidt hvid lidt for stor skjorte fra genbrugsbutikken, mine sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler – og så en pirathat fra en kostume butik.

Dengang jeg var lille var jeg selvfølgelig udklædt til fastelavn og dengang jeg var 6 år, gik jeg omkring i bare tæer og min prinsessekjole hele sommeren. I dag opsøger jeg hver eneste chance og springer i kostumer til tyrolerfest, julehygge, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle arvinger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere klæde-ud-fester.

Næste fest er med 50’er Mad Men tema. Jeg mangler kun parykken til at dække over mit ikke så 50-er agtige hår. Kostume? Dét har jeg skam helt styr på.