Jeg udskiftede mening pga Efterskolernes Dag

Jeg vil råde dig til at opstøve den rette efterskole og så søge plads. Før end at jeg fik anbefalet Efterskolernes Dag (http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag) var jeg ikke sikker. Ved Efterskolernes Dag har skolerne åbent for udefrakommende, så nye elever kan kigge forbi. Der er rigeligt at se, men skønt vil det være at opleve dine udvalgte skoler og smage på stemningen og tonen.

Det var et lykketræf at mine forædre og mig tog til Efterskolernes Dag inden at jeg tog beslutning om efterskole. Returneret fra Efterskolernes Dag havde jeg besluttet, hvad for en skole det skulle være. Jeg fravalgte faktisk den, som jeg gik ud fra at jeg ville vælge, for hjemme igen efter Efterskolernes Dag trak en efterskole et andet sted mere i mig. Det oplevedes mere hyggeligt det andet sted.

Efterskolernes Dag er Der er en aktiv begivenhed at tage rundt på Efterskolernes Dag. I min husstand har vi ikke nogen bil, men vi fik min morbrors Nissan, så jeg og mine forældre kunne nå ud til begge skolerne på samme dag. Jeg opfattede nu i en fart, at det var den skole, jeg kom til at vælge, da jeg og mine forældre besøgte efterskole nummer 2 på Efterskolernes Dag.