Jeg og husbonden planlægger at opsætte en af de der træcarporte/carporte i træ der matcher til det nye hus

Manden og mig er som bekendt startet på at bo i murermestervilla, og med det mener undertegnede også, at mig og herren giver os selv en smagfuld garage. Det skal være en af de talrige fejende flotte træcarporte man kan få. Der er jeg og gemalen gudskelog gudskeltakoglov samstemmende. Langtids-overvejende jeg har praktisk taget kigget på forskellige garager et stykke tid & kunne i starten først finde nogen simpelthen meget rædderlige eksemplarer, der slet ikke matcher til vores nye hus. Gudskelog så har jeg opdaget at jeg og manden kan erhverve os carporte i træ, og de træcarporte er bare temmelig naturlige og fine. Damen her tænker ligefrem at de træcarporte er flotte.

Snart skal mig og herren kort og godt nå til enighed omkring størrelse + farve, idet carporte i træ findes i en hel del slags typer. Herren overvejer noget neutralt, imens undertegnede foretrækker carporte i træ i smukke farver, der kan matche eller stå i kontrast til familiehuset.

Jeg og husbonden vil vælge varporte i træ fordi praktiske jeg vurderer, ar dét ik at mangle noget overdækning, hvor jeg kan stille racercyklen, hvis vejret er koldt & låsen måske kan sætte sig fast er trættende. Samtidig med, at Ib gerne vil have at vi får én af de dér handy carporte i træ der giver et sted til spanden klart nok, men desuden til placering værktøj, tilbehør til bilen og maling og mere af den slags.