Jeg fik et stenslag på min forrude

Forleden dag kørte jeg på E45’eren, og med ét var der et stenslag på min forrude. Jeg har i forvejen lige fået bilen repareret, men nu skal jeg have det igen, og af den årsag var det temmelig irriterende. Det tager dog til alt held ikke så lang tid, bare omkring 30 minutter. Jeg tror herudover, at min bil er forsikret, og glasskader er vist inkl., men jeg er ikke helt sikker, derfor skal jeg lige spørge min mand. I hvert fald vil det sige, at udbedringen af det nyankomne stenslag i bilens forrude er gratis, medmindre at vi bliver nødt til at give en sum penge til forsikringsselskabet for vores selvrisiko.

Det er et rimelig stort stenslag, så gad vide, om stenslaget egentlig kræver en udskiftning af hele ruden. En udskiftning håber jeg ikke på, af den grund at det sikkert kommer til at tage længere tid, og det bliver også mere dyrt for os, såfremt vi altså selv skal betale for det. Faktisk synes jeg, at der generelt nemt kommer stenslag på bilens forrude. Er det muligt at have en forrude, der er mere sart end andre forruder? I har sikkert allerede fornemmet, at jeg ej er så god til biler. Men det er jo også mest en hobby for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Jeg går blot op i, hvorvidt vores bil ser flot ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>