Isolering, skimmelsvamp og forsatsvinduer er nu min oparbejdede ekspertise

Siden undertegnede og den søde mand er flyttet ind i det gamle hyggelige parcelhus, så opnåede jeg bestemt en enorm mængde dugfrisk viden om forsatsvinduer , www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer, til isolering og risiko for skimmelsvamp. Mor her kan sgu svare på alt. Moi & manden har efterisoleret, fået monteret forsatsvinduer og har desuden kommet af med det her råd og skimmel, som vi som husejere stødte på oppe ovenpå. Robij og jeg er begge født og opvokset i almennyttig lejlighed med hjælp ved alle småproblemer, så det tænker jeg jeg og kæresten har fikset temmelig godt.

Forsatsvinduer er rammer med glas i uden sprosser. Manden & mig opsatte villaens forsatsvinduer direkte på indersiden af de vinduer, der allerede er. Super nemt og hurtigt. Man kan ligeledes. Men det kostede mere end dobbelt så meget i sammenligning med forsatsvinduer, og ved køb af et aldrende parcelhus, ja så står vores nyindkøb i kø.

Du kan komme af med træk og kondens på vinduerne, hvis du skifter hjemmets trætte vinduer til forsatsvinduer. Den gamle villa døjede med meget kondens og fugt dengang da jeg og kæresten flyttede ind i huset, og ham og jeg vidste straks, at vinduerne var noget, der skulle repareres. Efter få dage researchede vi lidt og fandt inden længe ud af, at forsatsvinduer er det optimale for villaen.