Importer dine lagervarer i økonomiske plastpaller

I indlægget her ses der både på plastpaller og træemballage såsom europaller. Hvad for en type af palle, som er mest egnet, afhænger nemlig af det ombordværende gods og selve transporteringsmåden. Den tydeligste styrke ved træemballage er, at europaller er gavnlige for miljøet. transport ved brug af træemballage nedbringer udledningen af CO2 i forbindelse med transport med op til 30 %, kommer hertil desuden. Europaller har nemlig en høj brugsværdi som genbrugspaller af den årsag, at de kan bruges på mange fragter og fortsat beholde kvaliteten.

Derimod benyttes plastpaller almindeligvis som engangspaller, da de ikke er så langtidsholdbare som europaller. De besidder ydermere det fortrin, at plastpaller modsat træemballage ikke bliver påvirket af vind og vejr, fordi dvs., at de bevarer den samme vægt og størrelse, lige meget hvorvidt der er hagl eller sol. Af en type af plast, der er hundrede procent genbrugbart, fremstilles plastpaller af høj kvalitet nemlig. Du er herudover ej nødsaget til at gå på kompromis med miljøhensyn, kun fordi du vælger plastpaller frem for europaller. Til gengæld vejer de meget mindre, og derfor egner de sig fantastisk godt til flytning med eksempelvis fly, fordi den tilladte vægt her er låst.

Er det europaller eller plastpaller, som egner sig bedst til netop dit dit fragtbehov? Dét er hundrede procent styret af dine præferencer. For transportindustrien gælder det hovedsageligt om at perfektionere transporteringsvilkårene, sådan at arbejdet både glider så ubesværet og bliver klaret hurtigst muligt. At benytte de perfekte paller, bliver af netop den årsag også ufatteligt vigtigt, eftersom de forskellige typer af paller råder over hver sine fortrin.