Idet du har brug for at forbedre din ejendom, anvend liftgardiner

Finde ud af, om vi vil bruge penge på gulv & tæpper eller væg til væg tæpper, kan vi ikke. Min kæreste vil gerne have nogle væg til væg tæpper, af den grund at det ser hyggeligt ud, dog gulv og tæpper vil jeg gerne have, af den årsag at jeg mener, det er pænest. At ungerne ikke slår sig ligeså let, idet de fjoller rundt med væg til væg tæpper, som er hans foreslag, mener han derudover. Vi, mig og min fyr, er i gang med en anseelig renoveringsopgave derhjemme, men det er problematisk.

Af den årsag at det jo overhovedet ikke er meningen, at ungerne må lege så voldsomt i stuen, synes jeg dog stadig, at min kæreste plus jeg burde bruge penge på gulv samt tæpper. I det mindste er jeg og min kæreste enige om liftgardinerne. At vi ligeledes snarest finder en løsning på tæppeproblemet, håber jeg, grundet at vi jo derudover har adskillige andre ting at tænke på end tæpper, da stuen & soveværelset nemlig skal istandsættes.

Eksempelvis skal vi anskaffe nogle helt nye liftgardiner, fordi vores nuværende gardiner er rigtig opslidte. Jeg glæder mig til at købe spritnye liftgardiner. Således at det ej kommer til at blive så mørkt, selvom vi har gardinerne nede, skal de spritnye liftgardiner være i lyse farver.