Idet du behøver en smule hjælp til benene, skal du overveje el cykler!

Kan du føle, at dine muskler begynder at give efter for alderdommen, idet modvinden vokser sig alt for stærk på cykelturen på vej til studiet? Eller bliver du tit tæt på at besvime når du har bakset dig op ad lange bakketoppe? Du tænker evt., at det kan være på tide at opgive den morgenlige tur på cykel og alternativt benytte dig af anstrengende offentlig transport og en forurenende Volvo. En el cykel – heldigvis findes her en ultimativt federe løsning!

En cykel med en simpel elmotor, der kan forårsage en ekstra fremdrift, ender du med med en el cykel. Der bliver ingen årsag til at være bange for, at du fuldstændig går glip af din daglige motion, for du skal dog alligevel træde i pedalerne. Turen bliver simpelthen en smule simplere. Anvendende el cykler kan du af den grund være forsikret, at ingen stormende blæst og stejle bakker kan få dig ud af kurs.

At de ej er CO2-udledende, er en anden fordel ved en el cykel. At bruge motoren, idet du har brug for lidt hjælp, behøver du derfor næppe have dårlig samvittighed ved. Her er et utal af el cykler i forskellige udforminger, så du kan både få shopping cykler plus mountainbikes med el motor – du skal altså ikke frygte at din elcykel [http://www.ecykler.dk/37-elcykel] ligner et køretøj, der oprindeligt blev designet til folk over 80. En ny cykel, der gør dagligdagen mindre anstrengende uden at skade miljøet, kan du altså få med el cykler.