Handy projekt inkl. tagrens, tagmaling og hulmursisolering for mig + min mand

Omsider skal min kæreste og mig i gang meden omgang med både hulmursisolering, tagrens og tagmaling. Over et stykke tid har mig og min kæreste lagt til side, og derfor har vi i familien efterhånden råd til at give parcelhuset sådan en kærlig håndsrækning som det har brug for. Min mand og jeg har efterhånden levet her mange år med vores to piger. Nu er børnene blevet større og mere selvhjulpne, og det åbner op for at komme i sving med tagrens, tagmaling og hulmursisolering, og huset trænger.

Hulmursisolering kunne lyde som det store foretagende, hvor man skal igang med at fjerne vægge og leve med håndværkere i lang tid. Men jeg har fundet ud af, at hulmursisolering gud ske lov er en hel del mere håndterligt end jeg og manden havde troet. Ved hulmursisolering bores fugehuller og den vej bli’r isoleringsmaterialet proppet ind.

Taget på huset er bare gammelt og har en fesen brun farvekulør. Jeg havde ingen ide om, at du ku’ udrette noget særligt ved hjælp af tagmaling og tagrens, før end en arbejdskollega nævnte Per-Frederik om det faktum. Med tagmaling kan huset helt enkelt opnå det mørkegrå/sorte tag, vi synes er pænt. Start med tagrens, så bliver taget pænt at se på igen. Taget fejler nemlig i sig selv ikke noget, som en del tagmaling og tagrens ik kan forskønne.