Gule navneskilte kan til enhver tid vække dejlige erindringer.

Det bedste, jeg ved, er at cykle. Således er det af uvurderlig betydning at cykle på en ordentlig cykel. Jeg skal nu selv til at bestille en ny, og derfor undersøger jeg forskellige dame- og herrecykler - http://outlet-cykler.dk/cykler/herrecykler – samt bl.a. især en mountainbike Principa cykel. Faktisk er en Raleigh Classic - http://outlet-cykler.dk/raleigh-classic-2967 – desuden med i mine betænkninger. Præferencerne omkring Principa cykler er egentlig, at denne producent er handcrafted alu-cykler, der produceres her i Danmark. Jeg forholder mig vægelsindet over for flere argumenter. Én ting er navnet hvorvidt det skal ende med en Principa eller Raleigh Classic? Og dertil; skal jeg finde min nye cykel blandt damecykler - http://outlet-cykler.dk/cykler/damecykler – eller måske herrecykler? Det er selvsagt mere oplagt til en pige at købe en pigecykel, og dertil ejer damecykler det kardinalpunkt, at det her ser mere harmonisk ud hvis man også får cykelkurv. Derimod er herrecykler langt mere stabile i cykelstellet, plus at man finder langt flere herrecykler i cykelbranchen.

Såfremt jeg vil udvælge min nye, tohjulede ven mellem damecykler, er en Raleigh Classic et særdeles godt bud. Fx en Raleigh Classic Lady, som er damecyklen over dem alle. Modellen tiltaler mig ved at være stilren og uden for meget teknik, som gør krav på grundig vedligeholdelse. En cykel som Raleigh Classic er lavet med et alu stel, 7 indvendige gear samt ”vbremse” fortil og fodbremse til bagdækket.

Brandet Principa Cykler må beskrives som en helt anden type damecykler plus herrecykler. En cykel fra Principa vil nok være en vildt god racer cykel. Principa Cykler er faktisk et landskendt dansk cykelmærke inden for racer-cykler foruden mountainbike. Principa Cykler kendes for vildt gode cykelegenskaber og lille massefylde.