Fuengirola eller Torremolinos tæt på Malaga eller Costa del sol

Vores spædbarn er om et par dage 6 mdr og manden og jeg har mega higen efter et langt og godt ophold på fx Costa del Sol. Hr. Kæreste og jeg tager jo gerne på rejse hvert kvartal til alt fra storbyture til Hamborg og Krakow til månedslange rejser til Kina, ved Skagerak eller til Vegas og Los Angeles. Så jeg er startende smådesperat. Efter vi fik barn har vi seriøst udelukkende taget i sommerhuset i over et år. Måske kan I genkende dette?.

I øjeblikket fabler manden og jeg om, hvorhenne der er godt at tage på længere ferie med babyen. Jeg har overvejet Torremolinos eller Fuengirola. Vi er i det område få kilometre fra Malaga-området, hvis det skulle hænde at jeg eller manden mangler en smule større by. Og jeg fornemmer der er ret hyggeligt kombineret med dejlig nærværendeherværende humør, solrigt vejr og luft og goder måltider i såvel Fuengirola og Torremolinos.

Martin kværner glad omkring Costa del sol. Der i området ferierede han dengang han var 22, og manden tænker, hvordan Costa del sol byder på meget mere end Fuengirola og Torremolinos. Ellers berejste mig har ik været i Fuengirola, Torremolinos eller Costa del sol, og kanske har han ret. Der er modsat en lidt mere langvarig rejse med fly til Costa del sol end til Fuengirola og Torremolinos. Veninder med børn må udfrittes.