Forestillinger om at google os frem til en efterskole Midtjylland som at der passer til sønnikes fritidsinteresser

Her i huset fylder snakken angående efterskole meget. Ældstesønnen vil gerne, og som forældre bakker vi ham op. Særligt i fald han finder sig en efterskole Midtjylland, og ikk totalt langt fra vores hus. Som mor selekterer jeg ærligt talt en efterskole Midtjylland end for eksempel en efterskole i Kbh.

En kammerat skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. Vennerne dyrker begge teknik og programmering, men vennerne er ikke overbevisende sikre på, at de to foretrækker at følges på den samme efterskole Midtjylland. Vennerne er anbefalet at ikk at tage afsted sammen med vennerne på efterskole Midtjylland så de bestemt skal stå på egne ben, selvom det da er betryggende at være afsted med en man kender i starten.

Sønnen er begejstret for teknisk programmering, mad og træning. Min ældste søn går op i ernæring og sundhed, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og vil gerne starte til boksning. Så et styks efterskole Midtjylland, så min dreng får mulighed for at teste hans interesse for fitness og programmering googler vi efter.