Flisepest – vores venner har ordnet den store tur med fliserensning og imprægnering af fliser

Mine dejlige bagboer har fået så ny og fin en terrasse 100% uden flisepest [http://alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest], nu hvor at de har købt fliserensning [http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser/] og imprægnering af fliser [http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/] hos et anbefalet selskab, for ak ja, de dejlige mennesker har set flisepest på terassen. Ja bvadr, flisepest. Undertegnede havde ikke hørt eller læst om flisepest før, men særligt lækkert er det sgu ikke.

Derfor er det rigtig godt, at vores naboer skaffede kompetent udførelse imprægnering af fliser og fliserensning. Deres terrassefliser er blevet vasket 100 % og imprægneret så den flisepest ikke vender retur de mange sæsoner.

Husbonden og jeg har selv et stk udslidt terrasse i træ og vi har faktisk tænkt over planer for at få lagt 1 vedligeholdelsesfri terrasse med fliser i stedet for den gamle.

Da vi havde talt med de herlige naboer i sommers var vi pludselig ikke længere så sikre, idet de var rimelig kede af de afskyelige fliser, der havde reddet sig flisepest og var blevet ret muggen på overfladen.

Nikoline & Krister inviterede os den anden dag til at komme fordi og smage et styks dejlig vintersuppe, og i den forbindelse fik vi set effekten af fliserensning. Fliserne er jo bare meget fint at se på. Gradsforskellen er imponerende. Fliserne er jo som nye og friske. Og med en omgang imprægnering af fliser skulle de holde sig smukke over lang tid.