Et rullegardin køber jeg formodentlig

At få et splinternyt gardin kan jeg ikke vente med. Et splinternyt gardin må jeg spendere penge på, fordi det gamle rullegardin er virkelig nedslidt. Et splinternyt trægulve skal jeg for resten snart ud at anskaffe, og jeg har derudover overvejet at købe tæpper. Jeg anskaffer formodentlig et mørkebrunt trægulve, af den grund at et mørkebrunt gulv er utrolig fint. Jeg synes samtidig, et gardin i en mørk farve er meget pænt. Jeg kunne yderligere godt tænke mig et mørkt trægulve, af den grund at det står godt i kontrast ift. min stue, som er rigtig lys. Jeg kan dog ikke blive enig med mig selv om, hvorvidt jeg skal anskaffe et trægulv lavet af ask, birk, bøg, eg, fyr, gran eller ahorn. Tilmed kan jeg ej vælge mellem gardinerne. Jeg tror, at jeg vil anskaffe et rullegardin, ligesom jeg ejer nu, men jeg vil få noget vejledning fra en ekspedient, idet jeg ligeledes skal anskaffe et trægulve. For resten må jeg beslutte mig for, den slags rullegardin som jeg skal spendere penge på, fordi du kan bruge penge på mange varierende typer. Jeg tager derudover min faster med, på grund af at hun har meget mere forstand på det, end jeg har. Det er mit håb, at sælgeren i forretningen desuden vil give mig noget hjælp med at tage et valg.