Erhvervelse anskaffelser af 80’er tøj + 80’er kostumer

80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer er jeg totalt himmelhenrykt over. Modeglade moi nyder det så vildt, at undertegnede virkelig indkøber en del af mit 80’er tøj i internetbaserede udklædningsforretninger iblandt deres 80’er kostumer og 80’er udklædning. De fører gerne tjekkede accessories i neon såsom fx strømpebukser, benvarmere og hotpants.

Undertegnede klæder mig flittigt i 80’er tøj og har selvfølgelig tit opfordret til fest der har 80’er udklædning, 80’er kostumer eller 80’ tøj som tema. Jeg er bestemt ikk den eneste der er præget af den passion. Min to år ældre storesøs er præcis også på samme måde – jeg tror egentligt det er fra Ida-Cecilie, at glade moi hylder 80’er tøj, fordi frøkenen gennem hele tiden i gymnasiet havde 80’er kostumer og 80’er udklædning på både til festivitas og hverdag. Udvalgte dage i hundrede % 80’er udklædning og til tider kun med nøje valgte accessories.

80’er stilen med rollergirl og masser af farver knuselsker jeg. Det er så livsbekræftende, når de andre er hundre procent i monokrom, så dukker undertegnede op i kulørt 80’er tøj. Eleverne fortæler at mit skrud ligner 80’er udklædning – og det er ofte også 80’er kostumer, undertegnede tager på, som følge af at udklædninger er prisbillige og et nemt alternativ til at gøre brug af genbrugs-butikker, som sjældent har lødigt 80’er tøj. Det er såre simpelt at købe undertegnedes 80’er kostumer i en netbutik og de fragte tilbehør og tøj måske næste dag. Og i det tilfælde at behovet for at udfordre min begejstring for 80’er tøj skulle komme så forhandler butikkerne tilbehør og kluns med referencer fra andre årtier. Samt virkelig mange udemærkede coctailkjoler, som får hyldest af mine veninder. Et par stykker af mine frøkener ejer dog også for dem selv noget 80’er udklædning som eksempelvis armbånd i neon + cool solbriller, så jeg smitter af med min stil.