Er der mon brugbare muligheder, såfremt man tænker at arbejde som elektriker Hellerup…

Nye ikke-trivielle ting er rigtig meget det, jeg leder efter nu, hvor jeg har oplevet at passere de 29. Jeg har den mening, at jeg har lyst til, at der sker noget nyt. Min samlever og mig har således taget valget, at vi har tænkt os at spejde efter et nyt sted at kalde hjem. Vi er i sidste uge gået i gang med at finde frem til potentielle huse, men vi har endnu ik truffet den afsluttende afgørelse. & jeg vil egentlig også fastlægge, at jeg i virkeligheden ik besidder specielt mange idéer i forhold til landsdel. Jeg går mere op i, at bygningen i sig selv fremstår skønt. Vi har besluttet os for to mulige beliggenheder; Hellerup & Værløse. Min mand er elektriker, så problemstillingen lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup , http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup, eller elektriker Værløse , http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese, . Jeg vil ekstremt meget, at vi flytter til en by, hvor der findes de mest optimale chancer for ham. Jeg er hjemmegående, hvilket jeg jo kan udfylde, ligegyldig hvor vi har til huse! Af den årsag er vores allerførste prioritering at afgøre, om min ægtefælle skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er det, som vi i fællesskab stiler beslutsomt henimod!

Der er ik tvivl omkring, at min husbond er ekstremt opslugt af sit job. Han forguder at jobbe som elektriker. Dét er en ældre drøm, som er blevet realiseret. Så han er værdig til virkelig meget at finde et nyt arbejde, som han synes om, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har i nogen grad ihærdigt forsøgt at finde hoved og hale i jobmulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men ulykkeligvis er der krise, der har den konsekvens, at jobstilbuddene ej kan plukkes fra træerne. Så problemstillingen lyder derved også, i hvor høj grad vi i realiteten selv får mulighed for at afgøre. Såfremt det forholder sig sådan, at et job som elektriker Hellerup tilbydes tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi villige til at lade skæbnen bestemme. Det eneste vi har som mindstekriteirum, er et lækkert hjem, hvor familien, både små pus & voksne, kan være. & så begribeligvis det just nævnte elektrikerjob! Så skriv hjertens gerne, hvis I er vidende om nogle jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse.