Endelig med barn – Jeg har i sinde at bestille flere ultralydsscanninger hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Manden og jeg er med barn men forløbet har været turbulent, derfor overvejer jeg at komme ved en gynækolog klinik Fyn og få ekstra ultralydsscanninger. Fra min mand og jeg først droppede spiralen tog det over et år uden graviditet, og vores læge var lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn , http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn, til behandling og udredning. Da søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste blandt andet om gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik i nabolaget, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev gravid og det borttog alle vores bekymringer om ægløsning og sædkvalitet. Så fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af min læge til gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne stille op. Jeg var 3 måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Manden og jeg forsøgte ikke at blive slået fuldstændigt ud, men det var en periode, præget af fortvivlelse og sorg som følge af det tabte lille barn, som vi havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund , http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/,

Nu et halvt år senere er vi så med bebs igen. Lægen synes, at der skal holdes særligt tjek på mig, så min læge vil visitere os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også søgt lidt i Krak og har igen fundet bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at gå hos en klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få ekstra scanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og fagfolk støtter, skulle der kommer komplikationer endnu en gang. vi tror at sådan en tilføjet tryghed af sig selv kan være positivt.