En ride efterskole er for eleven, som elsker heste…

En pause, hvormed de er i stand til at dyrke passioner plus modnes, for en del bør en tur på golf efterskole [halstedhus.dk/efterskole-golf] kort sagt være lige dét, de mangler. Det vil føles vanskeligt når man er ung at vide, hvilken retning man bør vælge i fremtiden – HTX, håndværker, fysik, sprog? Uafhængigt af om du vil have aktivitet, teater, åndelighed eller bands – lykkeligvis eksisterer der en efterskole til hvem som helst. Det bliver et eventyr, du aldrig forglemmer, så lade være!!

Denne efterskole svømning [www.halstedhus.dk/efterskole-svoemning] har satset på idræt, så her kan du bruge 12 fulde måneder på at træne din yndlingssport og oveni have en kernesund og hændelsesrig livsstil der får utallige eventyr. Du kan tilmed forsøge mange forskellige former for idræt i dit ophold, da vores efterskole tilbyder flere slags sport! Dersom du for eksempel elsker heste, har du mulighed for at prøve 12 måneder hos en ride efterskole [halstedhus.dk/efterskole-ridning], sådan at du kan anvende al din energi på din favoritsport – hvad mere kunne du bede om?

Blandt de bedste ting omk. en ride efterskole er, at man der vil få venner, som ikke nogensinde ender. Dersom man hver enkelt dag under opholdet spiser, bor på værelse plus dyrker sport sammen med en tæt flok af unge, dannes der nogle virkelig stærke venskaber, der varer ved resten af dit liv!