En oktober-fest med tyroler kostumer

Mig og min ven skal til kostumefest på vores job i en af efterårsmånederne, så han har spurgt mig, om jeg kan købe nogle sjove kostumer til os. Masser af varierende halloween kostumer har jeg reflekteret over. Faktisk er det ligeledes til efterår, der er den såkaldte oktoberfest, som oprindeligt kommer fra Tyskland. Til oktoberfesten har man tyroler kostumer på. Dermed tog jeg i centeret i kostumebutikken her i lørdags. De havde en masse halloween kostumer samt i øvrigt tyroler kostumer, men tilmed ganske mange brugbare ting = masker, parykker, sminke, osv. Jeg startede med at glo på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i lange baner, og der var mange fornemme at vælge imellem. Efterfølgende var næste skridt sminke, masker & parykker, og ligeledes her havde de rimelig mange produkter. Det endte med, at jeg købte to rigtig sjove udklædninger. Da jeg havde endt købet af udklædninger, gik jeg hjem til min kollega for at vise ham de halloween kostumer, som jeg havde købt. Begejstret var han, da han observerede, at vi skulle være spøgelser. For resten nævnte jeg førnævnte tyroler kostumer, og så snakkede vi om, om vi skulle tage til oktoberfest. Jeg glæder mig til at se mig og min ven i vores udklædninger. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at være uhyggelige. Jeg glæder mig tillige til at se vores kollegers dragter. Det skal nok blive en interessant udklædningsfest. Udklædningsfester er af en eller anden grund som regel altid lidt bedre end normale fester.