En fontæne ud over det sædvanlige inde og ude

Der var talrige idéer, da min virksomhed for nylig rykkede teltpælene op og byggede et nyt hovedkontor for hele koncernen. Vi havde nemlig truffet et valg om at gå planken ud og bruge penge på imponerende rammer med unik vandkunst både inden for og uden for. Som følge heraf var det centralt for min virksomhed at ansætte et vandteknisk firma, som ikke bare var i stand til at lave en fontæne eller et springvand. Ydermere var det essentielt for mine chefer og jeg, at det valgte firma formåede at levere vandløsninger, der imponerede.

Efter at have set slutresultatet må jeg sige, at det er helt og aldeles unikt. Vores firmas hovedsæde fremstår nu med et flot spejlbassin med afdæmpet musik i foyeren, som resultatet af grundig vejledning samt en projektering, som blev afsluttet præcist som aftalt. Ydermere er det bygget i etager, så spejlbassinet går hele vejen op til øverste sal. Sagt på en anden måde – et mesterværk af et spejlbassin, som der får utallige rosende ord med på vejen.

Der er også blevet lavet nytænkende vandkunst så hatten passer uden for indgangspartiet. Det drejer sig nemlig om et af de der interaktive springvand, hvor vandet tilpasser sig efter hvilke bevægelser, som er i området. For at fuldende udtrykket har det vandtekniske firme i midten af springvandet opsat en arkitekttegnet fontæne, som der matcher de stilfulde linjer i bygningens arkitektur på fornemmeste vis. Hvis I lige som os er på udkig efter vandkunst der vækker begejstring, kan vi af den årsag utvivlsomt lægge et godt ord ind for vores vandtekniske leverandør.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>