Dyseberegner, dyser, fuldkegledyse og fladstråledyse kommer til at blive undertegnedes nye erhverv

Efter mange jobansøgninger har undertegnede fået et fast arbejde på fuldtid. Arbejdspladsen videreleverer fuldkegledyse , http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse, , fladstråledyse , http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse, , dyseberegner , http://mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator, og dyser til produktionsvirksomheder, bilvaskerier plus virksomheder som kører med kassevask, filtervask eller støvbekæmpelse. Ik dét, undertegnede kender mest til – som I læsere kanske erindrer så skrev jeg omkring kommunikation på virksomheder, da undertegnede gennemførte kommunikationsuddannelse på Århus Universitet. Men et job er et job, kollegerne virker humoristiske og desuden får heldige mig lov til at arbejde med hjemmeside, nyhedsbreve, direct mails samt skriv om fuldkegledyse, dyseberegner, fladstråledyse og dyser, som jeg i en ruf bli’r mere og mere klog på.

Undertegnede havde ik’ lige fornemmet, at jeg kom til at arbejde med fuldkegledyse, fladstråledyse, dyser og dyseberegner, dengang jeg gennemførte uddannelsen. Men at arbejde ved én af nationens mest overlegne sælgere af dyseberegner, dyser, fladstråledyse og fuldkegledyse & at kende, at kunderne køber et par meget solide, gode dyser, giver en stolthed. den virksomhed er i orden, så med mig som ansat skal virksomhedens fladstråledyse, dyseberegner, fuldkegledyse og dyser omtales.

Her efter 8-9 dage ved undertegnede, hvordan dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse kan benyttes når det kommer til vask af transportbånd, gasvaskning, skylning af diverse emner samt bilvask. Jeg lærer mere og mere dyseberegner, dyser, fladstråledyse og fuldkegledyse fra dag til dag og trives blandt mine kollegaer samt at virksomheden kører med flextid. Så mon ikke det ka’ gå hen og blive mit absolutte drømmejob at kommunikere vedrørende fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse, og få det til at sælge.