Dødsboer ryddes af vores firma, så du kan overkomme din sorg

Er du i den triste situation, at du har mistet din eneste tilbageværende forælder samt står tilbage med deres hus overfyldt med en masse efterladte ting plus sager? I det tilfælde er du tit alt for sorgfuld til at få styr på det forladte dødsbo, for ikke at tale om de utallige genstande, de gamle har fået samlet på under deres lange liv. Nogle ejendele, du selv foretrækker at få, plus ting som dine forældre har besluttet skal gives til andre personer, eksisterer der uden tvivl, men de tilbageblivende genstande ønsker du at sælge. Ved hjælp fra vores firma kan dødsboer ryddes, samt vi tilbyder dertil specialrengøring bagefter: vores firma står klar med en effektiv mulighed.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene fordelt til arvinger og sælges på auktion, så du bliver af den grund ej tvunget til at tænke på noget som helst andet end at lade os vide, på hvilket tidspunkt vi kan gå i gang. Efter en specialrengøring vil du blive overbevist om, at her ikke er én enkelt nullermand i ejendommen, & vi sikrer dig, at dødsboet vil være helt klargjort til andre beboere.

At du så skal have orden på at afbestille den dødes betalinger og rengøre deres hus, er det betydningsfuldt at situationen ikke forværres af, idet man netop har mistet en person, man havde et nært forhold til. Den specialrengøring, der opstår idet dødsboer ryddes, har vi mulighed for at lave, så du i stedet kan bevare de lykkelige minder.