Der produceres mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk på min dates job

Undertegnedes nye date har arbejde hos et produktionsfirma, der forhandler dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, mb teknik og ting til beregning af tryk. Det virker ret besværligt at tale nysgerrigt ind til ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik.

Min date prøvede at tydeliggøre, hvad mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk benyttes til. Men jeg må sige, at undertegnede hurtigt tabte engagementet. Men stillingen som bandagist som jeg har er bestemt heller ikk ligetil at fatte hvis du er uvedkommende. Vi kunne jo også finde andre samtaleemner end mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk, til ham + mig skal tage på date nummer to og tre.

Han lader til at være temmelig behagelig og sød, hvorfor jeg godt kunne forestille mig, at der kan opstå en en god tid i fremtiden for jeg og ham sammen. Moi har vidst regnet med, at finde en fyr der havde et job, som det var enklere at relate til end elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Jeg tvivler nu også på, at jeg vil tænke at fx murerfaget eller arb. inden for en lignende producerende virksomhed kunne opleves interessant.

Den tidligere fyr jeg boede sammen med sludrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Sammen debatterede jeg og ham derimod omkring fritidsinteresser og film. Så måske gør det ik det store, at jeg ikke opfatter en flyvende fis af mb teknik, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte og helt ærligt ikk har trang til at bekymre mig om det. Han forstår det sandsynligvis.